avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decont individual la CAS pentru operatie realizata la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decont individual la CAS pentru operatie realizata la spital privat si achitata integral

Mama mea a fost internata si operata de carcinomatoza peritoneala (debulking si procedura HIPEC) la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Interventia a avut un cost de 5000 de Euro. Spitalul (privat) ne-a anuntat ca nici un procent din aceasta suma nu este decontat prin CAS. Avand in vedere ca mama mea este asigurata si aceasta operatie nu poate fi realizata in Romania decat la acest spital, exista posibilitatea sa depunem noi actele (internare, externare, trimiteri, facturi etc.) pentru decontare la CAS Prahova, unde este domiciliata?
Cel mai recent răspuns: meleaca9999 , utilizator 10:30, 5 Iunie 2020
ai reusit sa iti recuperezi bani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatie pe inima triplu bypass hoina hoina Buna ziua,am facut la un spital privat operatie pe inima triplubypass ,operatie care a fost achitata cash in luna noiembrie 2016. In prezent acest spital ... (vezi toată discuția)
Casmb - este posibil ca unui salariat sa nu-i fie decontat nimic dintr-o operatie cezariana, doar din cauza ca doctorul nu are contract cu casmb la acesl spital privat? FredSiBarney FredSiBarney Am avut o operatie cezariana la un spital privat, cu un doctor care are contract la CASMB dar la alt spital, de stat. In ciuda trimiterii de la medic de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de cheltuieli pentru operatie RobertM. RobertM. Am si eu o intrebare daca se poate. Mama mea este pensionata pe caz de boala si in ultimi ani a avut mai multe operati destul de complicate. In urma cu 2 ... (vezi toată discuția)