avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plată ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plată ore suplimentare

Buna ziua, vreau sa îmi cer in instanță plata orelor suplimentare pe care le-am făcut intr-o firma de paza plus plata a 14 zile de concediu din anul 2015 de care nu am beneficiat, mai exact îmi puteți spune si mie procedura si de ce mai am nevoie pentru a începe aceasta acțiune in instanță, mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 4 Noiembrie 2016
Aveti nevoie de :
- cererea de chemare in judecata a angajatorului
- o copie de pe c.i.m.
- suma solcitata ce reprezinta contravaloarea orelor suplimentare si a zilelor de Co neefectuate

Actiunea o veti depune la Tribunalul in raza caruia domiciliati si este scutita de plata taxelor judiciare.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca incheiat,zile de concediu neefectuate,neplatite.ce pot face ! dorelpetru dorelpetru La data incheierii contractului individual de munca in 9oct 2014,mi s-a confirmat verbal de catre managerul firmei ca zilele de co neefectuate(14 zile)imi vor ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca ioan-s ioan-s desfacerea contractului de munca disciplinar duce si la pierderea dreptului de a primi salariul pe ultima luna lucrata si la lichidarea celorlalte drepturi, de ... (vezi toată discuția)
Banii pe concediu dupa demisie? ianotamagda ianotamagda daca mi-am dat demisia mai beneficiez de banii de concediu? avand in vedere ca din februarie angajata pana pe 29 decembrie nu am primit nici o zi de ... (vezi toată discuția)