avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit buget local art 458
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit buget local art 458

Detin ca persoana fizica un imobil inchiriat unei firme cu contact de inchiriere inregistrat la Anaf .Imobilul este din proiect , respectiv intabulare ca spatiu public.
Nelocuind in Romania ,am lasat in cursul lunii Martie 2016 s-a fie platit la ghiseul primariei impozitul integral aferent cladirii pentru anul in curs.
Plata a fost efectuata fara a se face de catre funtionarii publici nici un fel de referire asupra noilor reglementari, respectiv necesitatea efectuarii unui raport de evaluare.
In urma cu citeva zile surpriza unei note de plata astronomice catre bugetul local.
Poate cunoaste cineva o solutie pentru o rezolvare amiabila sau poate are cineva cunostinta de un precedent.?
V-a multumesc anticipat.
Relu

Alte discuții în legătură

Ctr inchiriere cu o pers juridica in curs de constituire? adela05 adela05 1. Daca vreau sa deschid un SRL intr-un spatiu inchiriat, ctr de inchiriere il pot face intre propietare (ps fizica) si SRL-ul in curs de constituire? 2. ... (vezi toată discuția)
Cladire utilizata in scop mixt. colceriumari-bv colceriumari-bv Sunt persoana fizica si am inchiriat unui SRL, un spatiu, ca punct de lucru (birou) la demisolul unei cladiri rezidentiale, spatiu care in anul 2015, in urma ... (vezi toată discuția)
"declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului" se depune de catre chirias? RoloTomassi RoloTomassi Exista vreo situatie in care \\"Declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului\\" se depune de catre chirias? Suntem chiriasi intr-un contract de ... (vezi toată discuția)