avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ctr inchiriere cu o pers juridica in curs de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ctr inchiriere cu o pers juridica in curs de constituire?

1. Daca vreau sa deschid un SRL intr-un spatiu inchiriat, ctr de inchiriere il pot face intre propietare (ps fizica) si SRL-ul in curs de constituire?
2. Trebuie sa inregistrez ctr la administratia financiara?
3. Mai am nevoie si de actele de la administratie din care sa reiasa ca nu mai exista o alta societate cu sediul social in spatiul respectiv?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 10:45, 22 Martie 2012
1. da
2. da
3. nu mai trebuie sa solicitati dvs. la AFP ci depuneti documentatia la registrul comertului, acestia avand obligatia conform noilor reglementari sa solicite in format electronic inregistrarea sediului. Daca la acea adresa figureaza inca cel putin un sediu al unei societati, este nevoie de o declaratie notariala a administratorului societatii- in curs de constituire in cazul dvs., ca spatiul permite functionarea a mai multor sedii.
La ce administratie depun ctr de inchiriere? Se depune originalul?
Trebuie sa aveti contractul in cel putin 3 exemplare originale: cate unul pentru parti si unul pentru Administratia Finantelor Publice in raza caruia se afla imobilul inchiriat.
Ok. Multumesc mult. Mi se parea ciudat sa inchei ctr intre o ps fizica si o societ in curs de infiintare, dar daca ziceti ca se poate, atunci e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pentru punct de lucru avdodo avdodo Buna ziua, Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau. Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
La orc trebuie dovedit ca s-a inregistrat ctr de inchiriere pt pc lucru la administratia fin? adela05 adela05 Am un ctr de inchiriere pt deschiderea unui pc lucru. Ctr este incheiat intre propietar (ps fizica) si SRL. La ORC, in dosarul pt deschiderea punctului de ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu sub care este detinut sediul social vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Avem la aceeasi adresa (care este o cladire cu 3 etaje: parter, et.1, mansarda, subsol) sediul a 3 societati comerciale. ... (vezi toată discuția)