avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale La ORC trebuie dovedit ca s-a inregistrat ctr de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

La ORC trebuie dovedit ca s-a inregistrat ctr de inchiriere pt pc lucru la Administratia Fin?

Am un ctr de inchiriere pt deschiderea unui pc lucru. Ctr este incheiat intre propietar (ps fizica) si SRL. La ORC, in dosarul pt deschiderea punctului de lucru, am nevoie de dovoda ca s-a inregistrat ctr de inchiriere la Administratia Financiara?
Multumesc
Nu.
Obligatia de a inregistra contractul este a proprietarului pentru a plati impozit pe venit. Faptul ca acest contract nu este inregistrat nu afecteaza societatea, contractul fiind perfect valabil.

Daca acest contract era incheiat pentru stabilirea sediului social, se solicita de catre ORC de la Administratia Financiara informatii (cetificat si adeverinta pentru spatiu).

Pentru declararea punctului de lucru nu se obtine de la Administratia Financiara cetificat si adeverinta cu privire la spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pentru punct de lucru avdodo avdodo Buna ziua, Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau. Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Ctr inchiriere cu o pers juridica in curs de constituire? adela05 adela05 1. Daca vreau sa deschid un SRL intr-un spatiu inchiriat, ctr de inchiriere il pot face intre propietare (ps fizica) si SRL-ul in curs de constituire? 2. ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru declarat concomitent cu infiintarea unui srl? alexis74 alexis74 Daca in baza Dovezii privind disponibilitatea denumirii firmei de la ORC se incheie un (ante?)contract de inchiriere pentru un stand comercial, se poate ... (vezi toată discuția)