avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparaturi online de pe OLX
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparaturi online de pe OLX

Buna ziua,

Am o prietena care a cumparat ceva second hand de pe olx, si cand a deschis pachetul lipsea o componenta a produsului respectiv. Nu a dat mult pe el, 50 de lei, cu tot cu transport dar, poate sa faca reclamatie undeva sa nu i-a convenit produsul? Si apoi sa-l oblige pe vanzator sa-i dea banii inapoi? L-a primit prin posta cu ramburs.

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
Denisa2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:51, 8 Noiembrie 2016
Legislatia protectiei consumatorilor nu se aplica intre persoane fizice, nu are unde sa faca reclamatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de garantia produselor second-hand Grundy Grundy Buna ziua , daca detin un srl specializat cu vanzarea bunurilor second hand : carti , jucarii etc. atunci cand se ofera dreptul de retur al cumparatorului , ... (vezi toată discuția)