avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sold neplatit raportat ca pierdere
Discuție deschisă în Executare silită

sold neplatit raportat ca pierdere

Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : " sold neplatit raportat ca pierdere de catre creditor " . Soldul apare ca fiind 0, dar in septembrie m-am trezit cu poprire pe salariu. Mentionez ca aceasta creanta nu a fost cesionata. Executorul mai are dreptul sa incaseze sau nu ?

Alte discuții în legătură

Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 25.08. 2020 am facut o interogare la biroul de credit si am descoperit ca am o inscriere in biroul de credit cu urmatorul mesaj: Sold ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog s-ă imi spune-ti daca banca poate fii trasa ... adriana124 adriana124 Buna seara ,va rog s-ă imi spune-ti daca banca poate fii trasa la raspundere ..Am un credit de 6000 ron card care a ajuns la executare ,suma ramasa de ... (vezi toată discuția)