avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poarta acces curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poarta acces curte

Buna ziua,

Am cumparat un teren dezmembrat dintr-un teren mai mare. Terenul este ingradit cu un gard metalic la strada dar nu exista poarta de acces pe terenul meu, vechea poarta fiind pe terenul celui de la care am cumparat. Am nevoie de autorizatie de la primarie ca sa construiesc o poarta de acces pe terenul meu?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Gard plasat pe aleea de servitute a curtii comune a primariei Radu Lupascu Radu Lupascu Problema se prezinta in felul urmator : Este vorba despre o curte comuna ce deserveste 2 locatari,terenul fiind aflat in proprietatea primariei. Eu ca de ... (vezi toată discuția)
Demolare zid existent si construire poarta conform proiectului mlarry13 mlarry13 Bună seara și la mulți ani! Am cumpărat o casa care are la strada o poarta pietonala mica și un zid din beton. Avand in vedere ca proiectul casei ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)