avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara

Am si eu o intrebare. Poate sa fie martor asistent la un pvcc cu amenda de circulatie, prevazuta de O.U.G 195/2002, jandarmul aflat in exerictarea atributiilor de serviciu, avand in vedere ca el nu este agent constatator la amnzile de circulatie? Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Contraventie la codul rutier gegepol gegepol Am si eu o intrebare. Poate fi martor asistent la incheierea unui proces verbal de contraventie la OUG195/2002 (Codul Rutier), jandarmul in exercitarea ... (vezi toată discuția)
O poză pe telefon a cărții de identitate este acceptată pentru bicicliști., azotaero azotaero O poză pe telefon a cărții de identitate este acceptată pentru bicicliști ,sau permis de pescuit, copie după cartea de identitate (vezi toată discuția)
Plic de la politia locala vladdoru vladdoru Buna ziua. Am primit un plic acasa de la politie in care mi se solicita sa spun cine conducea masina in data de , locul si ora. Mentionez ca e in afara ... (vezi toată discuția)