avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contraventie la Codul Rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contraventie la Codul Rutier

Am si eu o intrebare. Poate fi martor asistent la incheierea unui proces verbal de contraventie la OUG195/2002 (Codul Rutier), jandarmul in exercitarea atributiilor de serviciu, avand in vedere ca el nu este agent constatator la amenzile de circulatie?

Alte discuții în legătură

Buna seara gegepol gegepol Am si eu o intrebare. Poate sa fie martor asistent la un pvcc cu amenda de circulatie, prevazuta de O.U.G 195/2002, jandarmul aflat in exerictarea atributiilor ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal incomplet taticu100 taticu100 Buna ziua! Intr-un PV de contraventie (circulatie) agentul scrie: 1) - faptele sunt prevazute de art.101/3/a din OUG195/2002 ( art.care prevede ... (vezi toată discuția)
Prezentare martor - proces civil catalindiakonus catalindiakonus Salutare. De aproape un an ma judec cu Primarul Constantei - Politia Locala Constanta pentru ca am contestat o amenda rutiera. In cererea de judecata am ... (vezi toată discuția)