avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme

povestea mea este in felul urmator pana de curand am lucrat sofer pe comunitate in timpul contractului patronul nu a respectat data de salariu lam anuntat ca imi dau demisia am refuzat sa mai fac curse in interesul firmei la care patronul mia spus sa las camionul in germania si sa plec acasa problema e ca am un act aditional care spune ca trebuie sa predau camionul la sediul firmei. intrebarea mea este daca este posibil sa fiu sanctionat sau sa mi se ia bani din salariu pe care el trebuie sa mil dea?????????????????????sau sa ma trezesc cu vriun proces in instanta????????????????multumesc#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 6 Noiembrie 2016
si daca nu pot sa solicit in scris si am un martor la discutia telefonica dintre mine si patron este valabil???????????????
Martorul este bun in situatia in care veti ajunge in fata instantei de judecata.
multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
daca firma la la care am lucrat se afla in alt judet eu pot sa fac reclamatie la itm din judetul de unde sunt eu
Da, puteti depune sesizarea la ITM-ul in care aveti domiciliu .. acestia vor redirectiona sesizarea catre ITM-ul in raza caruia are sediul social angajatorul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonarea locului de munca NAIMAD NAIMAD in data de 09.04.2012 am fost lasat balta de o angajata ,fara preaviz si fara cerere de demisie,de a doua zi mergand la un alt magazin ca vanzatoare.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Sanctionare angajat lungeanuadina lungeanuadina Care sunt pasii pentru aplicarea unei sanctiuni disciplinare? Vreau sa fac o reducere a salariului de baza pe o durata de 3 luni cu 10%. (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca litera e fcojocaru fcojocaru buna ziua, sotia mea si-a depus demisia de la o firma pentru a se muta la o alta; a anuntat angajatorul ca va pleca de la firma veche si ca nu va putea sa ... (vezi toată discuția)