avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termenul de primire în audiență de către primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termenul de primire în audiență de către primar

Bună seara! Am o solicitare de primire în audiență de către primar din 18.08.2016. Nu am fost primit nici până acum. Ce pot face legal? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Nerespecrtare prevedere proiect modernizare de către primărie CiprianZa CiprianZa Bună ziua! Locuiesc în Iași, și în această perioadă s-a început modernizarea drumului pe care locuiesc. Deși locuința mea se află în intravilanul ... (vezi toată discuția)
Bună seara, locuiesc într-un bloc anl unde facturile.in ultimul ... mihaela0889 mihaela0889 Bună seara, Locuiesc într-un bloc anl unde facturile.in ultimul timp au explodat ca drept urmare am cerut o audienta la.primaria de care aparținem și ... (vezi toată discuția)
Cluj napoca - cerere atribuire loc de parcare fără răspuns din 03.01.2019 IoanaIulia7 IoanaIulia7 Bună seara, Am și eu nevoie de puțin ajutor. Am depus o cerere de parcare în prima zi lucrătoare din an, suntem 7 luni mai târziu și nu avem răspuns. ... (vezi toată discuția)