avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cluj Napoca - Cerere Atribuire loc de parcare fără ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cluj Napoca - Cerere Atribuire loc de parcare fără răspuns din 03.01.2019

Bună seara,
Am și eu nevoie de puțin ajutor. Am depus o cerere de parcare în prima zi lucrătoare din an, suntem 7 luni mai târziu și nu avem răspuns. Pe site ul primăriei Cluj Napoca cererea apare veșnic în operare. Am avut răbdare, am sunat lunar, același răspuns, inspectorul de cartier se ocupă, noi nu știm.
Am vrut să cerem audiență, nu se poate până nu primim răspuns scris?! Tot pe site-ul primăriei am observat că se poate solicita audienta și dacă "nu am primit răspuns în termenul legal".
Mă puteți ajuta cu acest termen legal? 30 zile din ianuarie? 30 zile de la 1 aprilie că până la 31 martie și-au putut prelungi abonamentele cei care aveau deja? M-am uitat pe HCL pt atribuirea locurilor de parcare, dar nu am găsit nici o mențiune despre termenul legal.
Mulțumesc anticipat!
Ioana
Cel mai recent răspuns: IoanaIulia7 , utilizator 15:08, 6 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc frumos! Am primit răspuns negativ evident, am sunat la primărie serviciul parcări și mi s-a spus că ei nu au cum să răspundă în 30 zile că nu există așa ceva, că e o singură persoană pe cartier. Mă puteți ajuta cu articolul de lege care reglementează acest aspect?

Cornel Vasile a scris:

Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda loc de parcare cu abonament marius_moraru marius_moraru Buna ziua. Pe data de 08.07.2010 am gasit pe parbrizul masinii un act de constatare in care se preciza ca am incalcat prevederile HCL 149/2009 lit. c , amenda ... (vezi toată discuția)
Raspuns in termen legal audiente PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA as dori sa stiu care este termenul legal in care trebuie sa se raspunda solicitarilor din cadrul audientelor la primar si viceprimar si temeiul legal in care ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare persoana handicap locomotor alx1 alx1 Locuiesc in sectorul 4 si de 7-8 luni de zile nu reusesc sa obtin locul de parcare pe care a parcat tatal meu care are un handicap locomotor. In luna mai ... (vezi toată discuția)