avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nerespecrtare prevedere proiect modernizare de către ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nerespecrtare prevedere proiect modernizare de către Primărie

Bună ziua! Locuiesc în Iași, și în această perioadă s-a început modernizarea drumului pe care locuiesc. Deși locuința mea se află în intravilanul localității, iar proiectul prevede că drumul se modernizează ”până la limita intravilanului Municipiului...”, asfaltarea nu include cei aproximativ 400 de metri care ar mai fi până la limita intravilanului. Ce aș putea face. Menționez că sunt înscris în audiență din 18.08.2016 - nu am fost primit; am depus adresă în care solicit respectarea proiectului - nu mi s-a răspuns. Mai mult, de aproximativ 4-5 ani port o corespondență permanentă cu Primăria și angajații acesteia deci nu aveau cum să nu știe de apartenența la intravilan sau de solicitările mele privind modernizarea drumului. Suntem 4 proprietari lezați de nerespectarea proiectului. Mulțumesc!:((

Alte discuții în legătură

Teren intravilan fără drum de acces CiprianZa CiprianZa Bună seara! Dețin un teren aflat în intravilanul localității conform unei hot. de consiliu local (PUZ făcut de mine pentru intrare în legalitate) din ... (vezi toată discuția)
Turnat asfalt pe drum, nu mai pot sa ies in curte ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine; Am o casa la tara, langa drum,zilele trecute o venit randul sa refaca covorul asfaltic,toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Expropriere DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, In 2004 s-a executat o sistematizare a raului ocazie prin care o fasie de aproximativ 1000 mp a disparut din proprietatea mea facand acum parte ... (vezi toată discuția)