avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare de pe o zi pe alta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare de pe o zi pe alta

Am descoperit ca sotia ma inseala de 2,6 ani, noi avem un copil de 9 ani si locuim in apartamentul socrului meu, noi locuim aici de 8 ani eu sotia si copilul, in momentul in care am descoperit ca sotia ma inseala lam anuntat pe socru si am bagat divortul.Socrul meu ma amenintat ca vrea sa ma dea afara din apartament in 2 zile si o sa imi anuleze si buletinul.
Poate sa ma evacueze cand vrea el, de pe o zii pe alta, pentru simplu motiv ca am bagat divortul de fata lui?
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 21:37, 5 Noiembrie 2016
Nu, trebuie sa ceara evacuarea dvs in instanta, asa ar fi legal.
Buletinul sigur nu vi-l poate anula. De evacuat va poate evacua dupa ce va notifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere cu parintele, stres emotional... nykk nykk Buna ziua! Problema mea se prezinta astfel: socrii mei sunt divortati legal din 1996, dar nici in prezent nu au facu partaj. Socrul s-a mutat la amanta ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un fiu in casa parintilor sai? amiali amiali Buna ziua! Sunt o nora disperata!!! M-am casatorit acum 5 ani cu sotul meu si avem si o fetita impreuna. Din momentul in care ne-am casatorit am tot umblat ... (vezi toată discuția)
Evacuare din imobil proprietatea parintilor Adyna2006 Adyna2006 eu impreuna cu sotul si copilul nostru (de 1 an si 6 luni) locuim in apartamentul proprietatea socrilor mei.soacra mea ameninta ca ne da afara si ca avem ... (vezi toată discuția)