Buna ziua.
Prietenul meu a produs un accident rutier in care a vătămat ușor o persoana,zgârieturi fără internare. Acesta nu avea permis de conducere si a prășit locul accidentului însă s-a prezentat la poliție pentru declarații in 12 ore. Întrebarea este :Daca se împăca pe cale amiabila cu cealaltă persoana plecată in accident ,va exista doar infracțiunea pentru conducere fără permis,acesta totodata fiind înscris la scoala de șoferi cu examen teoretic trecut,părăsirea locului accidentului va fi pusă ca infracțiune la dosar? Mulțumesc anticipat.
Mulțumesc pentru raspuns.
De cazier ma gândesc ca nu scapă,dar Daca s-a prezentat la poliție o sa mai aibă la dosar si infracțiunea de părăsire a locului accidentului.
Infractiunea s-a consumat, trebuia anuntatat politia si nu trebuia sa paraseasca locul accidentului, faptul ca s-a prezentat la politie dupa 12 ore nu are relevanta sub aspectul retinerii acestei infractiuni.
Organul de UP s-a sesizat din oficiu si s-a inceput UP in rem pentru cele 2 infractiuni.
Acrosare pieton
Ishababa
Acrosat pieton
Salut comunitate, pe data de 10 martie am acrosat un pieton cu oglinda, dupa ce m-am dat jos la pers respectiva (cu care am vb 2 min si a spus ... (vezi toată discuția)