avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce alte siteuri interesante mai vizitati?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce alte siteuri interesante mai vizitati?

Eu, spre exemplu, intru destul de des pe urmatoarele:

blog cu informatii despre seriale tv
[ link extern ]

blog cu informatii din lumea IT
[ link extern ]

site cu informatii stiintifice
[ link extern ] /

Multumesc anticipat pentru recomandari. Chiar mi-ar prinde bine niste surse noi de inspiratie.
Un site care te ajuta sa inveti o limba straina, gratis, site-ul este in engleza, dar aveti cateva optiuni sa schimbati limba de predare, plus ca predarea se face din limba materna romana in limba de circulatie care o doriti dvs, poate fi si japoneza. :)

[ link extern ] /
[ link extern ]
Gasiti filme, poze si interviuri despre si cu romani plecati din satul natal sa isi caute de lucru peste mari si tari, care se intorc in tara si isi construiesc case, deschid afaceri, la concurenta (care pe care, care e mai tare), cu ceilalti consateni.
Greutatile lor prin locurile unde s-au aciuit, in cautarea de lucru, restrictiile la care se autosupun/ sunt supusi pot fi experiente pentru altii.

[ link extern ] /

Pentru cei ce iubesc muzica retro, anii 1940 - 1999
Pentru cei care vor sa invete mai usor o limba straina, acest site mi se pare destul de interesant, deci ai optiunea sa faci cursul din romana, in limba de studiu dorita, de asemenea poti descarca si cele 100 de lectii, scrise si audio. Trebuie sa te inscri pe site, alegi optiunea de 7 zile gratis si like pe facebook. Mie mi-a luat doua zile sa descarc cele 100 lectii, intr-un document word si partea audio a fost mai simplu pt ca am dat comanda "all". Nu cunosc daca dupa cele 7 zile mai ai acces la informatii sau nu. Bafta!

[ link extern ]
Vizitați virtual Banca Națională a României și Muzeul de Științe Naturale Smithsonian
[ link extern ] /

- O vizită virtuală în Palatul Băncii Naționale a României este, fără îndoială, o bucurie pentru fiecare pasionat de arhitectură. Și măcar un prilej de a satisface o mare curiozitate pentru toți ceilalți. Palatul Băncii Naționale este una dintre cele mai frumoase clădiri din București (și una dintre cele mai rezistente din punct de vedere seismic). Planurile clădirii au fost executate de Albert Galleron și Cassien Bernard (doi foști elevi ai lui Charles Garnier, cel care, între altele, este realizatorul Atenului Român și celebrei Opere din Paris), iar construcția a durat 17 ani (din 1883, până în 1900).
- O vizită virtuală în Muzeul de Științe Naturale Smithsonian sau Muzeul Național de Istorie Naturală este cel mai vizitat muzeu de științe ale naturii din lume. Se află în Washington DC (SUA), a fost inaugurat în anul 1910, în spațiul muzeal cât suprafața a 18 terenuri de fotbal sunt expuse peste 126 de milioane de exponate și are peste 1.000 de angajați (dintre care 185 de cercetători).

Alte discuții în legătură

Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)
Atac informatic organizat asupra prm BX BX Site-urile si blog-urile PRM-ului au fost astazi practic taiate de la internet. Urmatoarele link-uri sunt nefunctionale: www.prm.org.ro ... (vezi toată discuția)