avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce alte siteuri interesante mai vizitati?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce alte siteuri interesante mai vizitati?

Eu, spre exemplu, intru destul de des pe urmatoarele:

blog cu informatii despre seriale tv
[ link extern ]

blog cu informatii din lumea IT
[ link extern ]

site cu informatii stiintifice
[ link extern ] /

Multumesc anticipat pentru recomandari. Chiar mi-ar prinde bine niste surse noi de inspiratie.
O vizita, pentru iubitorii de citit, pe site-ul www.elefant.ro, site care vinde carti, dar pune la dispozitia utilizatorilor si dispozitive e-reader pentru citit in format digital, precum si o colectie de carti in acest format destul de bunicica.

Si nu numai atat, daca consideri ca exista carti in site, in format clasic, care iti starnesc interesul, poti face solicitare, apasand pe un buton ca o vrei si in format digital. Am avut surpriza sa se incarce pe site formatul digital la marea majoritate a cartilor pe care le-am dorit in acest format.

Si nu numai atat. La unele carti iti poti descarca gratis un fragment destul de consistent din cartile in acest format, iar dupa ce l-ai citit si iti place poti cumpara cartea la un pret foarte accesibil (mai ieftin decat formatul clasic).

Platesti cu cardul (nonstop) si descarci instant, asa ca nu mai astepti dupa curier caruia sa-i si platesti taxa de transport.
Pe un e-reder sau tableta poti duce cu tine oriunde o intreaga biblioteca.
O intreaga biblioteca in 300 gr greutatea dispozitivului.
Descarcarea se face prin intermediul calculatorului pe care site-ul iti pune la dispozitie softul necesar. Din calculator in tableta iti ia 1 minut sa descarci cartea si sa te bucuri de lumea minunata a cartilor, insula de placere cu ziduri inalte care te separa de lumea alienata din jurul tau.

Eu am descoperit acest site dupa ce mi-am cumparat tableta si va pot spune ca sunt dependenta de el. Nu o luati ca reclama, este in primul rand in folosul celor carora le place sa citeasca, care si-au pierdut obisnuinta de a citi si care pot fi intorsi catre aceasta lume minunata, a cartilor, prin intermediul unui e-reader sau tableta si a unui site minunat, site foarte receptiv la dorinta utilizatorului.

Sa nu-mi spuneti ca cititul pe e-reader nu se compara cu a tine o carte in mana. Nu este adevarat, va asigur ca m-am intors catre carti in momentul in care am avut tableta in mana si accesul neingradit catre un site furnizor de carti in format digital.
Eu am ramas setata pe site-urile de invatare a unei lb. straine. Am gasit un site, extraordinar de complex, teorie, fonetica, exercitii si posibilitatea sa iti conjuge verbele la toate timpurile posibile. Acest site este doar pentru invatarea limbii engleze. Copii au cateva cantecele si jocuri, care pe mine m-au distrat.

[ link extern ]

:)
Cele mai bune RETETE de INGHETATA pentru sezonul cald!

Pofta buna!

[ link extern ] /
Magazin cultural-stiintific

[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)
Atac informatic organizat asupra prm BX BX Site-urile si blog-urile PRM-ului au fost astazi practic taiate de la internet. Urmatoarele link-uri sunt nefunctionale: www.prm.org.ro ... (vezi toată discuția)