avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragerea plangerr penale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragerea plangerr penale

Vreau sa stiu daca pot sa-mi retrag plangerea penala in cazul lovirii si alte violente. Si unde trebuie sa merg si ce sa fac. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:04, 6 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Da puteti sa o retrageti de la institutia la care ati depus-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii penale Remana Remana Vreau sa stiu daca pot sa-mi retrag plangerea penala in cazul lovirii si alte violente. Ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala in instanta dcv20 dcv20 Buna ziua. In urma cu 2 jumatate ani eu si iubitul meu am avut o cearta care s-a soldat cu o lovitura , am sesizat politia si astfel a fost deschis un dosar ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala georgiana-m georgiana-m In urma cu o luna am avut un conflict cu familia sotului meu mai exact cumnatul si soacra mea unde a iesit cu bataie eu avand 4zile de ingrijire si sora mea ... (vezi toată discuția)