avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cabana de lemn autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cabana de lemn autorizatie

Buna ziua.
Dorim sa ridicam o cabana de lemn pe structura de piloni, astfel incat sa poate fi mutata, in caz de nevoie. Mentionez ca terenul pe care dorim sa construim este al bunicilor mei care au decedat si nu este facuta succesiunea, astfel ca noi suntem doar mostenitori, dar fara documente care sa ateste faptul ca suntem si proprietari. In aceste conditii, putem sa ne ridicam o cabana si, daca da, este nevoie de autorizatie den constructie? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ama05 ama05 V-as ruga sa studiati urmatoarea situatie si sa imi spneti ce as putea face sa fiu cu actele in regula: Sunt proprietara unu teren si am obtinut autorizatie ... (vezi toată discuția)
Construcție teren extravilan, împădurit enumplm enumplm Dacă aș dori să construiesc un imobil, fie el casă cu fundație, cabană de lemn, construcție pe piloni de lemn/metal, etc. cum aș putea să fac acest ... (vezi toată discuția)
Casa fara acte. Imparatul Imparatul Ce as putea face in urmatorul caz? Bunicii mei, au o casa si poamant la tzara. Pe pamantul pe care este contruita casa (casa ridicata din 1920), i a-s facut ... (vezi toată discuția)