avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Se poate transforma un post din studii medii in studii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Se poate transforma un post din studii medii in studii superioare?

Sunt referent, clasa III, grad profesional asistent intr-o institutie publica din luna ianuarie. Am sustinut examen pentru acest post, iar postul a fost scos la concurs si incadrat pe studii medii. Eu am studii superioare dar postul fiind pe studii medii sunt incadrata la studii medii. Intrebarea mea este daca se poate transforma postul din studii medii in studii superioare si cum? Conducerea unitatii imi spune ca nu se poate transforma niciodata desi imi vine greu sa cred asta deoarece la depunerea dosarului pentu post a fost obligatoriu sa am studii superioare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:09, 8 Noiembrie 2016
Nu putea sa va oblige sa aveti studii superioare daca postul era pe studii medii. Deci, daca dvs. ati participat de buna voie pe un post cu studii medii in speranta ca acesta va fi transformat ulterior v-ati inselat. Postul se putea transforma daca dvs. ati fi absolvit studiile in timp ce ocupati postul. In schimb daca institutia scoate la concurs un post cu studii superioare va puteti inscribe si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)