avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stoc de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stoc de marfa

Buna ziua,
Am un magazin second hand. Exista un stoc de marfa pe care l-am tot redus, a ajuns la 1 leu bucata, am vandut ce am vandut, iar acum am ramas cu cateva sute de bucati pe care nu pot sa le mai vand. Ce pot sa fac? le-as dona cuiva, dar vreau sa-mi spuneti exact ce trebuie sa fac. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru mobila second hand elena cailean elena cailean buna ziua.am un magazin de mobila noua, de ceva timp.acum vreau sa aduc si mobila second hand din germania, in acelasi spatiu, sa vand si mabila noua si mobila ... (vezi toată discuția)
Program n.i.r / marfa daca vine pe kg cum vand pe buc? emylbistrita emylbistrita buna .as avea nevoie de un program n.i.r. pentru a intocmi note de receptie marfa...pentru un magazin second hand..daca cunoasteti ,sa-mi spuneti unde gasesc ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)