avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... telefoane si mesaje de amenintare dupa semnarea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

telefoane si mesaje de amenintare dupa semnarea unui act de donatie

Buna ziua
Dupa ce am facut un act de donatie catre fratele meu , cumnata mea a inceput sa ma sune si sa ma ameninte pe mine si familia mea ca vine cu baietii de cartier si ne baga in spital , ne taie bucati si ne omoara ....
Cel mai recent răspuns: calcium , utilizator 17:57, 31 August 2009
Daca realitatea este cea pe care ati relatat-o, dormulati o plangere penala impotriva acesteia! Probabil ca va amenintat si prin sms-uri!
Da , am si sms de la un asa zis IOANE A LU STOACA si am si niste inregistrari telefonice
Sfatul meu este sa faceti imediat plangere penala impotriva cumnatei dvs fiindca astfel de situatii pot degenera si ar fi pacat !
Mergeti la politie si depuneti plangere penala aratand si mesajele telefonice de amenintare! Daca aveti si martori care au asistat si au auzit discutiile telefonice este bine sa va sustina afirmatiile!
SUCCES!
B-)
si toata treaba a plecat de acum 7 ani cand a inceput sa-l injecteze pe frati-miu , pentru ca femeia lucreaza la spitalu Obregia si ii procura de acolo tot felu de substante , s-au mutat in casa la tata dupa ce a decedat mama si ear plin de seringi si de folie in casa si cand m-am dus sa le zic sa termine cu astea au sarit la mine la bataie ...dupa care "iubita mea cumnata "a chemat politia care binenteles ca tot iei ia dat dreptate ca avea domiciliul acolo in apartament si mie mi-au zis ca nu am ce cauta acolo fara incuviinatrea ei ca e violare de domiciliu ...cu toate ca era casa parintilor mei
Din punctul meu de vedere aveti 2 variante:
1--O reclamati la politie si cu asta va rupeti definitiv de astfel de persoane
2--Uitati de ei fiindca mai devreme sau mai tarziu vor fi arestati pentru furt de substante din spital si pentru trafic de droguri si alt gen de substante ....acest gen de persoane nu se limiteaza numai la consum si recurg si la comercializare pentru a-si procura banii necesari traiului de zi cu zi!
Orice asociere cu ei este periculoasa!B-)

Alte discuții în legătură

Hartuire? sirc sirc ce pot face impotriva cumnatului cand acesta este sub influenta alcoolului si ma ameninta?mentionez ca locuim in acelas apartament (eu cu sotul,el cu sotia si ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Amenintare. exista posibilitatea sa fie condamnat la inchisoare ? ATAT ATAT Vă prezint o situatie a fratelui meu. O relatie intre 2 persoane care intr-un final se despart dar el continua sa o tachineze...fie prin telefon fie prin ... (vezi toată discuția)