avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont bancar cu depozit copii poprit
Discuție deschisă în Executare silită

Cont bancar cu depozit copii poprit

Am cont la banca X, si am facut pentru copii mei minori doua depozite de copii-cu scadenta cand implinesc 18 ani.
Am transferat pe aceste 2 conturi de depozite copii toti banii primiti ca si alocatie copil (din 2013 octombrie),si banii primiti de la tatal lor dupa divort (el a trimis bani prin mandat postal,eu am depus la banca pe conturile de depozit copii).
In anul 2016 ,luna mai am contul poprit.Banii stransi pe contul de depozit copii,vreau sa-i scot din cont,si sa inchid acest depozit inainte de implinirea scadentei. (copii au 8 si 13 ani ). :(
Ce pot sa fac,exista solutii?
Multumesc!Andrea

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi amelisa amelisa anul trecut mi s-a pus poprire pe toate conturile care le aveam deschise personal. Aveam la CEC bank un cont deschis pentru alocatia de stat a copiilor.Deci ... (vezi toată discuția)
Alocatie in cont bancar Bianca_123 Bianca_123 Cand eram in clasa a 10-a ,scoala a hotarat sa trimita bursele in conturi bancare deschise la o anumita banca.Am mers cu unul din parinti sa imi deschida un ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)