avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe conturi

anul trecut mi s-a pus poprire pe toate conturile care le aveam deschise personal. Aveam la CEC bank un cont deschis pentru alocatia de stat a copiilor.Deci sunt banii pe care ai primesc copii de la stat. Nu pot sa-i scot. Sunt blocati. Ce pot sa fac?
Este normal sa se puna poprire pe alocatia de stat a copiilor?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:56, 18 Ianuarie 2011
Contul de disponibilitati deschis la unitatea bancara are drept titular pe dvs. Din acest motiv s-a instituit poprirea respectiva. Incercati sa procedati la modificarea modului de primire a alocatiei copiilor, in speta, sa primiti banii de la stat, prin mandat postal si nu prin virament intr-un cont deschis la vreo banca comerciala. Adresati-va in scris, printr-o cerere la primaria de care apartineti, la serviciul social si solicitati acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe alocatia copilului? lauritalaurita lauritalaurita Am primit un email de la raiffeisen \\"Va informam ca in data de 06.01.2015 s-a instituit pe conturile dumneavoastra poprirea dispusa de catre PRIMARIA ... (vezi toată discuția)
Blocare alocatie lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie : fiul meu este plecat din tara pentru o operatie pe cord deschis la o clinica din Londra. Are un ... (vezi toată discuția)
Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)