avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce trebuie sa fac - accident, pagubit diferit de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce trebuie sa fac - accident, pagubit diferit de proprietarul din acte

Am o masina cumparata pe germania eu ne find proprietarul in acte si ne avand procura sau contract de vanzare cumparare de oare ce eu am luato de la un roman si masina esre inscrisa pe nume de german acum 4 zile am fost implicat intr-un accident rutier find păgubitul evenimentului ce trebui sa fac ca sa pot fi despagubit de rca euroins eu ne fiind proprietar in acte .
Cel mai recent răspuns: eliane2244 , utilizator 20:45, 17 Noiembrie 2016
Aveti douar doua posibilitati:
- mergeti laun notar si cel care figureaza in acte ca proprietar sa va faca imputernicire sau proprietarul sa deschida dosar de dauna.
Varianta a doua este mainesigura, fostul proprietar ar putea sa nu va mai dea nici un ban...
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2016
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Cea mai sigura solutie este ca proprietarul autoturismului trecut in acte sa va dea o imputernicire prin care va imputerniceste sa indepliniti toate formalitatile privind dauna, inclusiv incasarea despagubirii.
As avea ceva de adaugat.
Eu nu inteleg pe numele cui este asigurarea.
Daca e inca pe numele germanului, se specifica acolo daca o alta persoana are dreptul sa conduca masina.
Este foarte important de stiut pe numele cui este "talonul". Eu cred ca asigurarea se incheie numai pe numele proprietarului. Altfel, e greu de recuperat banii de reparatie a masinii. Cam asa e in occident. Banuesc ca masina mai are inca nr de Germania. Eu cred ca situatia e f complicata. Si eu am o masina cu nr strain si asigurarea mea, din afara Romaniei, nu imi da voie sa imprumut masina. Sunt singurul conducator declarat. Va doresc sa aveti noroc in rezolvarea situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca laursmaili laursmaili Buna ziua, am cumparat recent o masina, si am factu toate actele pe numele meu, dar inca nu am depus dosarul de inmatriculare la politie. Pe talon, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Asigurarile si despagubirile in romania smith2008 smith2008 in data de 20.11.2010 am avut un accident de circulatie fiind lovit de un autoturism cu numere de bulgaria. Eu am tot o masina cu numere de bulgaria pe care am ... (vezi toată discuția)
Vinovat vreau sa repar masina! Costin85 Costin85 Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi. Am lovit din spate alta masina,sunt vinovat! Am inchiat amiabila cu semnaturi toate ... (vezi toată discuția)