avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vinovat vreau sa repar masina!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vinovat vreau sa repar masina!

Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi.
Am lovit din spate alta masina,sunt vinovat!
Am inchiat amiabila cu semnaturi toate cele ,dupa 4 zile ne-am prezentat in fata asiguratorului pentru declaratie.
Persoana pagubita a rupt amiabila in fata asiguratorului luandu-i-o din mana .Din cauza ca masina nu se stie pe numele cui este defapt .Titularul din talon a radiat-o din primaria judetului Timis ,a mai trecut pe la mai multe persoane ,niciuna neinscriind-o .Iar persoanei pagubite nu i se poate deschide dosarul de daune.
Cei de la asigurari m-au trimis la politie,iar politia avand in vedere ca a trecut timp au spus ca nu mai este de datoria lor!
Acum eu cum pot sa imi repar masina daca nu am amiabila sau ceva de la politie certificat aviz cum i se spune.?!
Dvs. In baza exemplarului de amiabila pe care il detineti dati asiguratorului o declaratie amanuntita privind circumstantele producerii accidentului si inspectorul de daune e obligat sa va elibereze DOCUMENT DE INTRARE IN REPARATIE cu care va duceti la service.
Dosarul de dauna se deschide e numele proprietarului mentionat in certificatul de inmatriculare. Persoana pagubita trebuie sa obtina de la proprietarul din acte a unei procuri prin care imputerniceste detinatorul de fapt al autoturismului sa-l reprezinte in toate etapele solutionarii dosarului de dauna (de la deschiderea dosarului si constatarea avariilor pana la incasarea despagubirii).
Nu mai dețin nici acel exemplar de amiabilă pentru ca persoana păgubita le-a spus din mâinile constatatorului și le-a rupt.
Nu mai dețin nici un exemplar de amiabilă pentru ca persoana păgubita a smuls din mâinile constatatorului ambele exemplare și le-a rupt. Poate firma de asigurari sa imi dea dovada de reparatie daca nu a apucat sa deschida dosar de dauna? Sau pot eu ca vinovat sa deschid dosar? Pagubita nu mai doreste sa deschida dosar deorece nu este in regula cu masina...proprietarul masinii nu este de acord sa ii dea nici un fel de imputernicire pentru ca nu este persoana careia i-a vandut masina. Pagubita este a 4 a persoana. In concluzie eu vreau sa imi repar masina cat mai curand posibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)
Contraventii rutiere/tamponare cu avarii aveugenman54 aveugenman54 ***dupa o tamponare din vina/culpa/ recunoscuta a lui \"x \"si semnarea intelegerii amiabile/formular/ de ambii soferi, acelasi\" x \"refuza fara un motiv ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)