avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... aplicare oug 20/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

aplicare oug 20/2016

Prin OUG 20/2016 si Dispozitia primarului din august 2016 suntem incadrati (4 cazuri) consilier superior treapta 2 gradatia 5 cu 2213 lei , deoarece la aceasta data acesta era maximul in plata . Din 01.09.2016 prin transfer pe un post vacant ( transformat prin HCL in luna iulie 2016 in consilier superioar din referent) este in plata un coleg incadrat pe superioar treapta I gradatia 5.
Se poate emite o noua dispozitie prin care sa fim si noi incadrati la maxim treapta I gradatia 5 la 2501 lei?
Cel mai recent răspuns: NATS , utilizator 15:03, 10 Noiembrie 2016
daca in institutie exista salarii diferite de baza pentru aceeasi functie publica grad/treapta si gradatie ,determinate de trepte diferite de salarizare ,se va lua in calcul salariul cel mai mare ,daca isi desfasoara activitatea in aceleesi conditii la data emiterii dispozitiilor.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post din referent in consilier ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua . -referent (clasa III, studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat). lucrez ca functionar public ca referent superior clasa 32,gradatia 5 cu ... (vezi toată discuția)
Salarii functionari publici= salarii personal contractual? gimimic gimimic Sunt functionar public- clasa I,consilier grad superior, treapta3. Am inteles ca nu pot promova de la o treapta la alta a gradului superior la functionarii ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)