avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tulburare de posesie

Ma poate indruma cineva in problema care o sa o explic in continuare?
Am un teren de 3 ha(propietate personala) pe care l-am muncit impreuna cu un consatean. Anul trecut a accesat fonduri europene, mi-am luat tractor in ideea de a-mi muncii singur terenul. i-am explicat sa imi lase parcela mea nelucrata ca o sa imi muncesc singur terenul. Cand m-am dus sa imi ar terenul, l-am gasit arat si discuit. M-am dus la persoana care m-ia arat terenul si a inceput sa abereze ceva de genul ca legea agricola este sa ma mute pe mine la margine ca el este mare agricultor.I-am facut reclamatie la politie, la primarie. De la politie a venit un raspuns cum ca el are o intelegere amiabila cu mine. Intre timp a semanat.

Alte discuții în legătură

Abuz dianatoma dianatoma Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu raspunsul dvs de specialitate, astfel incat sa pot merge si sa rezolv pe cale amiabila daca este posibil aceasta ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie dianatoma dianatoma Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu raspunsul dvs de specialitate, astfel incat sa pot merge si sa rezolv pe cale amiabila daca este posibil aceasta ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie dianatoma dianatoma Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu raspunsul dvs de specialitate, astfel incat sa pot merge si sa rezolv pe cale amiabila daca este posibil aceasta ... (vezi toată discuția)