avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite bancare

Am urmatoarea situatie teoretica: am depus actele la 6 banci simultan pentru accesarea unui credit de nevoi personale. ce se intampla daca toatea bancile sunt dispuse sa imi acorde creditul, iar eu ridic banii de la toate bancile? este ilegal? mentionez ca salariul meu imi permite sa accesez doar o singura data suma de la o singura banca.Dar daca totusi eu iau banii de la toate cele 6 banci ce se poate intampla atata timp cat eu reusesc sa imi platesc ratele lunare la fiecare banca?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 22:07, 29 August 2009
nu este ilegal ,dar cred ca ramane doar o situatie teoretica pentru ca la 48 ore deja celelalte banci stiu ca dv.mai aveti credit.Bancile zica-se se "mananca "intre ele dar defapt ele se tin de mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare inchiriere apartament ipotecat Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Pentru un apartament ipotecat, as dori sa ma lamuresc cu privire la intrebarile de mai jos: 1. Daca doresc sa [b]inchiriez [/b][b]cu contract ... (vezi toată discuția)
Pot imprumuta de la mai multe banci? Picasso993 Picasso993 Buna ziua numele meu este Andrei , locuiesc in Constanta. Acum ceva timp am accesat un credit de nevoi personale. In prezent platesc inca ratele dar am epuizat ... (vezi toată discuția)
Solicitare credit-la doua banci, simultan, legalitate the_power_25xxxx the_power_25xxxx Imi trebuie o suma de bani pe care banca nu mi-o aproba. Este legal sa incerc la 2 banci simultan( sa iau 50% de la o banca si 50% de la alta)??? (vezi toată discuția)