avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Operații in afara tarii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Operații in afara tarii

Am înființat o societate care are ca activitate de baza intermedierea comerțului cu petrol brut Doresc sa stiu de ce am nevoie pt buna si legală desfășurare a acestei activități. Activitatea firmei se va desfășura in afara României in totalitate.

Alte discuții în legătură

Activitate firma in afara romaniei rusu ioan rusu ioan Am înființat o firma cu obiect de activitate principal -activități de intermediere cu petrol brut.Toata activitatea firmei se desfășoară in afara ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru comert cu termopan si altele plummy plummy Trebuie sa deschid o societate comerciala care urmeaza sa faca comert cu ridicata (numai pe facturi, cu persoane juridice) cu materiale de constructii, in ... (vezi toată discuția)
Ca admin. si asoc. unic al firmei, am dreptul de a vinde in magazin? slashtim slashtim Firma mea ( la care sunt administrator si asociat unic ), are contract de prestari servicii cu o alta firma, contractul consta in administrarea unui magazin ... (vezi toată discuția)