avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC2

Buna seara,

Am nascut in Februarie 2016, si am beneficiat de cele 126 zile de concediu Pre/post natal, pana in Iunie 2016.

Începând cu Iulie 2016, soțul a intrat in CCC, eu reluându-mi activitatea profesională.

In Aprilie 2017, trebuie sa nasc al doilea bebe, si as dori sa intru eu in CCC.

Cum trebuie sa procedez?
Trebuie sa înceteze soțul CCC pt bebe 1? Daca da, de cand?
Eu pot beneficia de cele 126 zile de concediu Pre/post natal pt bebe2?
Va trebui sa trec eu in CCC pt bebe1? Daca da, de cand?
Cum se va calcula cuantumul pt CCC1 resp CCC2?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de crestere al doilea copil LittleMermaid LittleMermaid Buna ziua, Am nascut pe 10 august 2016. Pentru a primi stimuletul de insertie trebuie sa ma intorc la servici cu minim 60 zile inainte sa implineasca ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie bebe 2 byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. In iunie 2014 am nascut bebe 1, in mai trebuie sa ma intorc la munca din CCC 1 dar atunci voi fi insarcinta in 7 luni, urmand sa nasc in august bebe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)