avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj-informatii necesare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj-informatii necesare

Buna ziua,
La depunerea dosarului de somaj este ceruta si dovada stagiului de cotizare la somaj. Situatia mea este urmatoarea: perioada de angajare 1984-2oo9 am lucrat la trei societati inscrise in cartea de munca. Una in suceava ROMUPS_Sv , unde am si domiciliul, iar celelalte doua (RODIPET ,RODIPET COURIER...agentii teritoriale in Suceava, dar sediul central era la Bucuresti) Societatea care ma trimite la somaj este in REVISAL. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara adeverinta de contributie la somaj pentru perioada din CM. si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine aceste adeverinte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 8 Noiembrie 2016
Printre actele necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj nu se regaseste si adeverinta de stagiu pentru somaj.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cerute pt somaj! dorali dorali in cazul in care am extrasul de cont cu viramentele de la o societate unde am lucrat cu 7 ani in urma,imi mai trebuie o alta adeverinta din care sa reiasa ... (vezi toată discuția)
Certificat stagiu de cotizare la fondul de somaj ela-ela ela-ela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde/ cine elibereaza \\"c[b]ertificatul de stagiu de cotizare la fondul de somaj[/b]\\" in cazul in care solicitantul are ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil pacepa_2001 pacepa_2001 Un salariat este in concediu de crestere copil din data de 05.09.2011.Urmeaza ca din data de 02.06.2013. sa revina la locul de munca. Poate beneficia de somaj ... (vezi toată discuția)