avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare firma cu datorii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare firma cu datorii

buna ziua, O societate comerciala doreste sa-si suspende activitatea pe o anumita perioada . Societatea nu mai are angajati, activitatea a incetat . Firma are conturile blocate din cauza unor restante financiare. Poate solicita suspendarea activitatii si oprirea penalitatilor daca momentan nu are activitate?...sau sa ceara esalonarea platilor in timpul suspendarii? care credeti ca ar fi solutia legala de rezolvare a acestei firme? multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:31, 11 Noiembrie 2016
Puteți solicita suspendarea activității, pentru maxim 3 ani, la Oficiul Registrului Comertului.
Documentele necesare pe care trebuie să le depuneți la ORC:
[ link extern ]

Penalitățile nu se stopează.

Puteți să solicitați eșalonarea la plată pe timpul suspendării:
www.avocatnet.ro/content/art...

Citiți și aceste articole:
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie firma popescu georgeta popescu georgeta buna ziua, O societate comerciala doreste sa-si suspende activitatea pe o anumita perioada Societatea nu mai are angajati, activitatea a incetat . Firma are ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata aleius aleius Buna ziua, am o societate pe care am inregistrat un teren.Intrebarea este:daca eu suspendez firma pot face acte de donatie la notar in timpul suspendarii? (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)