avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Situatie firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Situatie firma

buna ziua,
O societate comerciala doreste sa-si suspende activitatea pe o anumita perioada Societatea nu mai are angajati, activitatea a incetat . Firma are conturile blocate din cauza unor restante financiare. Poate solicita suspendarea activitatii si oprirea penalitatilor daca momentan nu are activitate?...sau sa ceara esalonarea platilor in timpul suspendarii? care credeti ca ar fi solutia legala de rezolvare a acestei firme? multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare firma cu datorii popescu georgeta popescu georgeta buna ziua, O societate comerciala doreste sa-si suspende activitatea pe o anumita perioada . Societatea nu mai are angajati, activitatea a incetat . Firma are ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl alexako alexako Buna ziua. Am si eu o problema. Firma mea, un SRL, nu a avut activitate ( adica profit 0 ) si acum m-am hotarat sa o desfiintez.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Masina din strainatate fara tva CRISTY40 CRISTY40 Sunt administratorul unei societati care are in obiectul de activitate si transport intern si international de marfuri, in zilele care urmeaza vreau sa aduc ... (vezi toată discuția)