avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nu am contribuit niciodata la CNAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nu am contribuit niciodata la CNAS

Am o problema de sanataecare in cer asigurare, azi am fost sa platesc asigurare si mi sa cerut saplatesc pe 12 luni dintre care 6 luni din urma si eu daoar 6 luni sunt asigurata. Daca ma puteti lamuri si pe mine
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 8 Noiembrie 2016
"De la începutul lunii iunie, persoanele fizice care nu realizează venituri au la dispoziţie două variante pentru achitarea contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS), respectiv: plata lunară a contribuţiei sau doar la momentul în care apelează la serviciile acordate de sistemul public de asigurări sociale de sănătate. De altfel, o nouă procedură de declarare şi stabilire a CASS datorate de aceste persoane, precum şi formularele necesare pentru administrarea acestor categorii de contribuabili, actualizate, se regăsesc într-un act normativ publicat recent în Monitorul Oficial."
detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)
Vă rog mult ajutor calcul asigurare de sănătate utilizatornou1 utilizatornou1 Bună ziua! Am nevoie de ajutor. În 2012 am terminat liceul, după care am plătit asigurarea de sănătate până în iunie 2013, fără a realiza ... (vezi toată discuția)