avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap accentuat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap accentuat

Daca fiul meu este elev dar a implinit 18 ani si are grad de handicap accentuat, mai primeste alocatia dubla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 9 Noiembrie 2016
Alocaţia de stat pentru copii se acordă şi tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învăţământului liceal sau profesional, organizate în condiţiile legii, până la terminarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil cu handicap auracata auracata buna ziua. copilul meu a facut 18 ani in luna august.pina la virsta de 18 ani a fost incadrat in grad de handicap mediu (hipoacuzie) si primea o suma in ... (vezi toată discuția)
Alocatii elev peste 18 ani velcu dumitru velcu dumitru elevul a implinit 18 ani in ianuarie2017. Din ianuarie pina in septembrie primeste alocatie? (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Cristina/68 Cristina/68 Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)