avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii elev peste 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii elev peste 18 ani

elevul a implinit 18 ani in ianuarie2017. Din ianuarie pina in septembrie primeste alocatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 19 Septembrie 2017
Alocația de stat pentru copii se acordă și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora.

Prin urmare, sunteti elev?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pt elevi cirnu72 cirnu72 Buna ziua, fata a terminat liceul si este eleva la buget la Scoala de asistente Fundeni. De cand a terminat liceul din iunie nu mai primeste alocatie. Nu se ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat Coca43 Coca43 Daca fiul meu este elev dar a implinit 18 ani si are grad de handicap accentuat, mai primeste alocatia dubla? (vezi toată discuția)
Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)