avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat pt elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat pt elevi

Buna ziua, fata a terminat liceul si este eleva la buget la Scoala de asistente Fundeni. De cand a terminat liceul din iunie nu mai primeste alocatie. Nu se mai primeste alocatie in continuare pana la terminarea studiilor (25 ani ), daca este eleva la stat ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
cirnu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 16 Octombrie 2020
Alocatia se primeste pina la virsta de 18 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alocația de stat pentru copii se acordă și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)
Alocatie peste 18 ani masso masso buna seara! va rog a-mi raspunde daca mai primeste in continuare alocatie de stat copilul care a implinit 18 ani, termina liceul si devine student, sau o ... (vezi toată discuția)
Alocatii elev peste 18 ani velcu dumitru velcu dumitru elevul a implinit 18 ani in ianuarie2017. Din ianuarie pina in septembrie primeste alocatie? (vezi toată discuția)