avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare hotărâre
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare hotărâre

Pe 16.08.2016 pe site-ul Judecătoriei X apare sentinţa judecătorească pentru un proces de partaj judiciar din 2012. Am scris 2 petiţii on-line şi una scrisă şi înregistrată la Arhiva Judecătoriei pentru urgentarea redactării hotărârii. Ce pot să mai fac pentru a mi se comunica hotârârea scrisă?
Vă mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:12, 9 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Sa asteptati, judecatorii motiveaza sentintele in functie de timpul pe care-l au.
Avand in vedere numarul mic de judecatori si mare de dosare ..... asta este. Asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta penala cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termei intr-un proces pana in ziua de azi nu mi-a venit acasa sentinta judecatoreasca,pot sa merg eu la tribunal si sa o ... (vezi toată discuția)
Cu politia am castigat...dar ce pot sa fac impotriva judecatoriei? bradstefan bradstefan Buna ziua, In aprilie anul trecut mi s-a retinut permisul pentru depasire de viteza in localitate, fara dovada si fara sa mi se arate o inregistrare (eu ... (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)