avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firme 2001-2014, dovada vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firme 2001-2014, dovada vechime

Buna ziua! As dori ,dca se poate sa stiu in ce firme am lucrat intre 2001-2014
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 9 Noiembrie 2016
Incepand cu 01.04.2001 , puteti solicita de la Casa de pensii o adeverinta de stagiu de cotizare .
Pe baza Codurile Unice de inregistrare mentionate in adeverinta , puteti afla de pe site-ul Ministerului de Finante denumirea societatilor la care ati lucrat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere adeverinta vechime in munca canca canca As dori sa va intreb care este procedura obtinerii adeverintei de la o firma care a fuzionat cu o alta iar cea din urma a intrat in faliment.Cei care tin ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime in munca in revisal Mihaela Dobra Mihaela Dobra Buna ziua, Lucrez in strainatate (state UE) de la data de 01.01.2009 cu contract de munca. Am aflat tarziu ca trebuia sa imi inregistrez vechimea in munca in ... (vezi toată discuția)
Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)