avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare contravaloare comanda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare contravaloare comanda

bună ziua
suntem un magazin de perdele ce executa lucrari numai pe comanda clientului
va rog sa îmi spuneți dacă este legal sa se restituie contravaloarea unei comenzi livrate acum 7 luni pe motiv ca ar fi mai scurte ..
clienta u a dorit repararea și nici măsurarea lor a făcut reclamații la metrologie și opc .
aceștia au decis sa se returneze banii
din păcate nu se poate deoarece din banii clientei s a cumpărat marfa .
în acest caz ce se poate face .
Camelia martin

[Regulamentul forumului recomanda utilizatorilor evitarea postarii datelor personale si a celor de contact.]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)
Valoarea stampilei si semnaturii clientului pe factura emisa de furnizor trinity_gold007 trinity_gold007 Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizor (SRL) care a trimis preturi unui client (PFA) pentru o marfa, clientul le-a acceptat, au facut contract, termen de ... (vezi toată discuția)
Politica de returnare a produselor in 10 zile Srb Srb Din cate stiu exista legea in care ai dreptul 10 zile sa returnezi produsele comandate online. Eu am situatia respectiva: am dat un avans online(proforma), ... (vezi toată discuția)