avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil de catre un datornic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil de catre un datornic

Va rog o lamurire in legatura cu urmatoarea speta:

- O persoana are un imobil,care inca nu este inscris la cartea funciara.
Aceasta doreste sa instraineze imobilul si sa faca carte funciara.

Dar... are ceva datorii bancare insa fara ipoteca dar aceste credite sunt inscrie in registrul de garantii mobiliare , iar persoana este solvabila din punct de vedere financiar, adica i se poate institui poprire,

In cazul in care inscrie imobilul in cartea funciara pentru a-l vinde poate intimpina greutati daca are datorii bancare fara ipoteca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:30, 9 Noiembrie 2016
Isi poate vinde fara probleme casa.
E in executare silita ?
Nu deocamdata .Dar el creditul l-a facut fara giranti garantat doar cu veniturile.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
leus, utilizator
Nu are nicio problema atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu garantie imobiliara - girant mlehelsz mlehelsz Buna ziua, Tatal meu a decedat si era girantul cuiva, care si-a facut un credit mare cu garantie imobiliara. O parte din garantie face parte din ... (vezi toată discuția)
Construire de apartamente pe imobil ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Construire de apartamente pe imobil ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)