avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vize pentru SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vize pentru SUA

buna ziua. sotul meu este cetatean roman si detine green card SUA din anul 2006. in 2011 s-a intors in Romania si nu a mai parasit pana in momentul actual tara. in 2015 ne-am casatorit si acum dorim sa plecam impreuna in SUA. din cate am inteles, green cardul lui poate fi anulat pentru ca nu a intrat in SUA dupa maxim 6 luni de la venirea in romania. este posibil asa ceva? eu voi avea probleme la interviul pentru viza daca ma va intreba despre sotul meu? cum ar trebui sa procedez la interviu?
si inca o intrebare: am inteles ca acum nu mai este necesara o chemare, pur si simplu trebuie sa prezinti la interviu copia green cardului / cetatenia persoanei la care te duci ca si turist.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: pink_sgt , utilizator 10:49, 10 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Ar fi bine sa va documentati pe site-uri oficiale sau sa cautati forumuri care au sectiuni dedicate vizelor si emigrarii in SUA.
V-am trimis mesaj privat cu o recomandare.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- aplicare pentru viza sua kathman_andreea kathman_andreea as avea un pic de ajutor. As vrea sa aplic pentru viza america de turist . sau de logodna , inca nu stiu ceea ce stiu este ca imi doresc cat mai urgent sa ... (vezi toată discuția)
Green card seliman seliman Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ??? Ce parere aveti despre birocratia si tacticile ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean american criscrissy criscrissy buna ziua, am si eu cateva nelamuriri privitor la casatoria cu un cetatean american,de fapt as dori sa stiu daca cineva s-a casatorit cu un cetatean american ... (vezi toată discuția)