avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama fara venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama fara venituri

Buna ziua. Sotia mea a nascut in octombrie a.c. iar in prealabil a lucrat in insula Jersey pentru 5 luni incepand din februarie 2016. Din septembrie 2015 pana in ianuarie 2016 a lucrat cu contract de 8 ore iar din iunie 2014 pana in august 2015 doar pe contract de 2 ore. Intrebarea noastra este , daca beneficiaza de vreun ajutor din partea statului avand in vedere ca eu castig 1500 de lei lunar? Eventual daca ne puteti indruma in directia potrivita pentru a reusi sa ne lamurim. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 10 Noiembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada eligibila pentru indemnizatia CCC : noiembrie 2014 - octombrie 2016

In acest caz, din ce ati postat , poate beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Trebuie sa mearga la Primaria de care apartine cu domiciliul si sa solicite documentele necesare pentru a depunde dosarul pentru indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal LambruCristiana LambruCristiana Buna seara! Am lucrat din iulie 2014-iulie2016 apoi am intrat in somaj(inchidere punct de lucru)din august 2016-aprilie2017.In noiembrie 2016 m-amangajat cu un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adda16 adda16 Buna ziua. Am avut contract de munca la o firma din data de 1 iulie 2015 pana in 30 noiembrie 2015 dar luna noiembrie am fost in concediu fara plata. Din 9 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)