avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am avut contract de munca la o firma din data de 1 iulie 2015 pana in 30 noiembrie 2015 dar luna noiembrie am fost in concediu fara plata. Din 9 decembrie 2015 si pana in prezent am contract de munca la o alta firma, in 27 septembrie 2016 am nascut.... intrebarea mea ar fi daca ma afecteaza luna noiembrie 2015 in concediu fara plata si daca am dreptul sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 28 Noiembrie 2016
adda16 a scris:

... in 27 septembrie 2016 am nascut.... intrebarea mea ar fi daca ma afecteaza luna noiembrie 2015 in concediu fara plata si daca am dreptul sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului.?

Perioada eligibila pentru CCC : octombrie 2014 - septembrie 2015

Din ce ati postat, reiese ca veti beneficia de indemnizatia pentru CCC, chiar daca in luna noiembrie 2015 ati fost in CFP.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal LambruCristiana LambruCristiana Buna seara! Am lucrat din iulie 2014-iulie2016 apoi am intrat in somaj(inchidere punct de lucru)din august 2016-aprilie2017.In noiembrie 2016 m-amangajat cu un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2017 alina-90 alina-90 Buna ziua.. In perioada octombrie 2014-septembrie 2016 am beneficiat de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului...in septembrie 2016 am fost ... (vezi toată discuția)