avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea Loi Macron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea Loi Macron

Buna . Oare ce hartie are nevoie soferul la el sa completeze sau de unde iau acel formular care este necesar de completat pe perioada cat este pe teritoriul Frantei
. Si fluturasul de salariu ce trebuie trecut pe el sa nu am probleme . Multumesc
Cel mai recent răspuns: sctaxatsrl , utilizator 22:10, 9 Noiembrie 2016
Pt un raspuns va trebui sa va adresati unui avocat francez,chiar daca acolo consultatiile costa si nu prea se gasesc raspunsuri pe forumuri.Atat dvs cat si alti useri tb sa intelegeti ca un avocat roman,care profeseaza in Romania nu are cum sa cunoasca legislatia tuturor tarilor din UE.Succes.
Multumesc am contactat o firma ce am gasit pe internet sper sa ne ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o problema! mai bine zis mi s-a suspendat permisul ... Adrian. O Adrian. O Buna ziua. Am o problema! Mai bine zis mi s-a suspendat permisul de conducere,ieri de către politia Franceza. Infracțiunea fiind depășirea limitei de ... (vezi toată discuția)
apartament in rate spania, renuntare la rate, poprire salariu buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia ... Sorina Florina Sorina Florina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia urmatoare. Sotul meu lucreaza in Spania de 2 ani. A mai lucrat 7 ani inainte de 2008. Intre ... (vezi toată discuția)
Itp expirat Cristian BC Cristian BC Suntem pe teritoriul Franței și lucrăm pentru o firmă din România, firma respectivă a ,adus mașini din România cu care să ne deplasăm pe teritoriul ... (vezi toată discuția)