avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata in valuta

O "Intreprindere mica" vrea sa cumpere un apartament pentru sediu social de la o persoana fizica, aceasta vrea ca plata se fie facuta in EURO. Administratorul are
posibilitatea sa crediteze firma cu respectiva valuta (40.000 Euro). Poate firma sa plateasca prin banca aceasta suma. Care este demersul necesar.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 22:09, 9 Noiembrie 2016
Da, puteti sa o faceti prin virament, sunteti chiar obligat de lege. Plata sumelor atat de mari nu se mai poate face in numerar
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai ... Ale1987 Ale1987 Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai jos dar sper sa găsesc raspun aici sa nu mai bat drumul pe la notari și avocați. Nași mei ... (vezi toată discuția)
Salutare. este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta ... iMozzie iMozzie Salutare. Este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta pentru a dovedi provenienta banilor pe care vrei sa ii depui in cont? Vreau sa depun suma de ... (vezi toată discuția)