avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie la referat! Info urgent!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie la referat! Info urgent!

Buna seara. Lucrez la o firma de transport international ca sofer autocamion. In majoritatea timpului (100%) lucrez in strainatate. Din motive ce nu depind de mine(in sensul ca desi m-am prezentat inainte de a pleca spre lucru la resurse umane, nu mi s-a comunicat ca trebuie sa le fac), se pare ca analizele mele medicale au expirat. Acum mi s-a cerut sa predau camionul si sa merg in Romania sa fac analizele, lucru pentru care imi asum 5% din vina, in sensul ca poate ar fi trebuit sa intreb in mod expres daca analizele mele sunt la zi. Nu am absolut nici o problema cu mersul in Romania desi eu as pierde 2-3 zile de munca (100-150 de euro), dar problema mea este ca nu vreau sa predau camionul pana cand nu mi se termina cele 90 de zile pentru care am ordin de deplasare (asa-zisul sezon de lucru). Motivele mele sunt multe si nu vreau sa intru in detalii acum.
Intrebarea mea este urmatoarea:
In cazul in care voi primi un avertisment sau "referat" pentru asta, voi putea sa il contest? Spun in titlu "Info urgent!" pentru ca cel mai probabil maine cand voi refuza sa predau camionul voi fi sunat si sa stiu exact cum sa ma comport. Mentionez ca firma are si curse spre Romania deci nu aici ar fi problema.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
Cradu85, utilizator

Alte discuții în legătură

Foi de parcurs -camion ByaDolo ByaDolo Buna, Nu am complectate foile de parcurs pt nici o cursa. Vreau sa le complectez acuma, din urma, dar vreau sa stiu daca sunt valabile fara stampile si ... (vezi toată discuția)
Pot fi condamnat pt trafic de tigari?? autohot autohot Sunt sofer de camion si am fost depistat in punctul de frontiera Dover <Anglia> avand ascunse 162 cartuse de tigarii de provenienta romaneasca,timbrate ... (vezi toată discuția)
Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)