Problema dvs nu este suficient de clara. Cauza s-a judecat in fond dupa trimiterea spre rejudecare, iar una din parti a facut recurs impotriva hotararii pronuntate? Cauza va fi solutionata in mod definitiv de catre instanta de recurs, fara a mai putea trimite cauza spre rejudecare inca o data (este permisa de lege doar o singura data trimiterea spre rejudecare).
Nu.Dupa proces s-a dat o decizie care din punctul meu de vedere a igorat toate probele din dosar.Se putea vede ca a fost o jucecata impartiala .Eu am facut recurs la cele decise de instanta.El a fost aprobat si trimis spre rejudecarea cauzei.Unul din cei patru intimati au facut recurs la aceasta decizie.Ce urmeaz?
Sper sa fie asa si la rejudecare sa ajunga dosarul la acei judecatori care nu sunt si nu vor fi corupti pentru a reda dreptatea asa cu este cu adevarat.
Nu se mai putea formula un nou recurs, cel mult contestatie in anulare (art.503-508 NCPC) daca erau indeplinite conditiile ptr.exercitarea acestei cai de atac extraordinare.