avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

Dupa 4 ani de proces am ajuns la recurs.Am primit trimiterea la rejudecare.Unul din cei intimati a depus recurs.Ce urmeaza ????????
Cel mai recent răspuns: adriana-anita , utilizator 16:27, 10 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Problema dvs nu este suficient de clara. Cauza s-a judecat in fond dupa trimiterea spre rejudecare, iar una din parti a facut recurs impotriva hotararii pronuntate? Cauza va fi solutionata in mod definitiv de catre instanta de recurs, fara a mai putea trimite cauza spre rejudecare inca o data (este permisa de lege doar o singura data trimiterea spre rejudecare).
Nu.Dupa proces s-a dat o decizie care din punctul meu de vedere a igorat toate probele din dosar.Se putea vede ca a fost o jucecata impartiala .Eu am facut recurs la cele decise de instanta.El a fost aprobat si trimis spre rejudecarea cauzei.Unul din cei patru intimati au facut recurs la aceasta decizie.Ce urmeaz?
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
adriana-anita, utilizator
decizia din recurs (prin care s-a dispus rejudecarea) nu poate fi atacata cu recurs ... este inadmisibila o asemenea cale de atac
Sper sa fie asa si la rejudecare sa ajunga dosarul la acei judecatori care nu sunt si nu vor fi corupti pentru a reda dreptatea asa cu este cu adevarat.
Nu se mai putea formula un nou recurs, cel mult contestatie in anulare (art.503-508 NCPC) daca erau indeplinite conditiile ptr.exercitarea acestei cai de atac extraordinare.

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate rejudeca un dosar Gabryela68 Gabryela68 Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti ce cale de atac mai pot urma ( in afara de recurs), in conditia in care am pe rol un dosar avand ca obiect \\" Hotarare ... (vezi toată discuția)
Anulare drept de proprietate obtinuta prin licitatie. O_Mihaly O_Mihaly Buna ziua! Am cumparat un imobil prin licitatie (proprietarul avea credit la banca si nu a platit) si am intabulat in 2014. Dupa un an ANAF a initiat un ... (vezi toată discuția)
Hotarare civila fara cale de atac andrep andrep La o hotarare civila far cale de atac, pot face cotenstantie in anulare ? sau mai exact pot face ceva pentru anularea hotararii? Multumesc mult! (vezi toată discuția)